Obavještenja za kupce

ČESTITKA KUPCIMA POVODOM NOVOGODIŠNJIH PRAZNIKA

Upravni odbor, direktor i zamjenici direktora JP „Komunalno Brčko“ d.o.o. Brčko distrikt BiH upućuju svim kupcima i korisnicima usluga preduzeća čestitku povodom predstojećih novogodišnjih praznika.

Od 28. decembra 2007. godine kada je osnovano, preduzeće se obavezalo na odgovornu dužnost obavljanja komunalnih djelatnosti na području Brčko distrikta BiH – distribuciju električne energije, proizvodnju i distribuciju vode, transport i deponovanje komunalnog otpada, održavanje javnih površina, te brigu o napuštenim psima, što punih 16 godina uspješno i provodi zahvaljući marljivom, posvećenom i odgovornom radu svojih zaposlenika.

Preduzeće mjesečno štampa više od 70.000 računa za isporučene komunalne usluge, te osnovna misija preduzeća i dalje ostaje posvećenost obavljanju svih zadataka na nivou propisanog kvaliteta i maksimalno prilagođenih zahtjevima korisnika. Svojim kupcima dostupni smo putem besplatne info linije 0800 505 07 ili lično na šalterima info pulta Službe za odnose s kupcima, za sva pitanja, zahtjeve, nedoumice.

Uz obavezu poštovanja svih zakona, standarda i propisa za rad jednog ovako kompleksnog javnog preduzeća, obavezali smo se i na podsticanje kontinuiranog održivog razvoja zajednice u kojoj djelujemo, kao i promovisanje vrijednosti ekološke kulture, te društveno – odgovorno poslovanje.

Ovom prilikom ističemo i da je nakon provedene aktivnosti na mjerenju zadovoljstva kupaca, provedenog krajem 2023. godine, zadovoljstvo radom i pružanjem usluga JP „Komunalno Brčko“ dobilo visoku ocjenu od 4,26 u sistemu mjerenja od 1 – 5, što je pokazatelj da su kupci itekako zadovoljni radom preduzeća i pruženim uslugama, na čemu se iskreno zahvaljujemo.

Očekujemo i radimo na tome da JP „Komunalno Brčko“ bude uspješno i stabilno preduzeće sa pozitivnim rezultatima rada i poslovanja, zadovoljnim kupcima i zaposlenicima, i u godinama koje su pred nama.

U tom duhu, svim korisnicima i kupcima usluga JP „Komunalno Brčko“ želimo srećnu i uspješnu nadolazeću 2024. godinu.

Nazad na listu