Obavještenja za kupce

ONLINE IZLOŽBA PASA – prijava do 23. maja

Sektor za zbrinjavanje napuštenih životinja Javnog preduzeća „Komunalno Brčko“ produžava rok prijave za učešće pasa u prvoj online izložbi Javnog preduzeća “Komunalno Brčko” do nedjelje 23. maja 2021. godine.

Pandemija bolesti COVID-19 spriječila je i ove, kao i prošle godine, organizaciju izložbe pasa u brčanskom Gradskom parku, ali zato ove godine želimo da djelimično nadomjestimo taj propust i izložbu i takmičenje organizujemo putem naše facebook stranice.

Prijave su otvorene od 4. do 23. maja 2021. godine.

Glasanje će biti organizovano u periodu od 24. maja do 30. maja, a pobjednike u tri kategorije (mali, srednji i veliki psi) proglasićemo 31. maja.

Pravo prijave psa za učešće imaju svi vlasnici pasa sa područja Brčko distrikta BiH čiji psi su čipovani (dostaviti broj čipa, koji neće biti objavljen javno, ali će služiti kao potvrda da je vlasnik psa sa područja Brčkog i da je riječ o odgovornom vlasniku).

Potrebno je da vlasnik na mail fbkomunalno@komunalno.ba ili u inbox facebook stranice jpkomunalnobrcko dostavi dvije fotografije (prednja strana i profil) u jpeg ili png formatu dobre rezolucije (okvirno 1.200×900 piksela) i podatke – ime psa, pol, veličina (mali, srednji, veliki pas), težina (okvirno koliko ima kilograma, ako nema tačan podatak), broj čipa, adresu vlasnika, kontakt telefon. Vlasnik može i da zatraži obrazac prijave putem facebook stranice i mail-a.

Svim učesnicima će putem e-maila biti dostavljene zahvalnice za učešće, a pobjednicima u tri kategorije – osvajačima najvećeg broja lajkova (prva tri mjesta), biće poklonjeni prigodni pokloni za ljubimce, koji će im biti dostavljeni po završetku takmičenja ili će ih moći preuzeti lično. U takmičenju će da učestvuju i psi koji borave u azilu kojim upravlja naše preduzeće.

Očekujemo fotografije vaših ljubimaca. Srećno svim učesnicima.

Nazad na listu