Obavještenja za kupce

Obavještenje za kupce vode – na lokalnim vodovodima mogući prekidi vodosnabdijevanja

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Mladena Maglova, mogući su povremeni prekidi u vodosnabdijevanju kod kupaca u ovoj ulici u naredne tri – četiri sedmice. Radove izvodi Odjeljenje za komunalne poslove. Kod ostalih kupaca usluge vodosnabdijevanja u gradskom sistemu očekuje se uredna isporuka vode.

Na svim lokalnim vodovodima, usljed ekstremne potrošnje i ograničenih kapaciteta izvorišta, mogući su povremeni prekidi u vodosnabdijevanju.

Obavještavaju se potrošači iz Hrgova, Cerika i Dubrava da se u sistem distribuira količina vode kojom izvorište raspolaže, a koja je u pojedinim periodima dana nedovoljna za ukupne potrebe stanovništva ovog konzumnog područja, što je uzrok pada pritiska i povremenih prekida u vodosnabdijevanju.

Na području Bukvičkog platoa takođe su izvjesni prekidi u kontinuitetu isporuke.

JP “Komunalno Brčko“ ne vrši nikakve restrikcije, niti obustave u isporuci vode, svi vodni objekti su u redovnom režimu rada, ali pojedini kapaciteti izvorišta su nedovoljne izdašnosti u ljetnjem periodu.

Kvalitet vode je zadovoljavajući i odgovara Pravilniku o zdravstvenoj ispravnosti vode za piće (Sl. glasnik BiH, brojevi: 40/10, 43/10 i 30/12).

Nazad na listu