Novosti

21.01.2020. Brčansko klizalište – centar zabave tokom zime

Klizališni kompleks na stadionu malih sportova „Blatuša“ u centru Brčkog već skoro mjesec dana je omiljeno mjesto zabave, druženja, smijeha i okupljanja za sve generacije i uzraste, raspoložene da stanu na led u klizaljkama.

Ujedno, od otvaranja klizališne sezone 27. decembra 2019. godine, ovogodišnje klizalište je jedno od najposjećenijih mjesta u gradu i već sada možemo reći da će ovo biti najbolja klizališna sezona od kada JP „Komunalno Brčko“ rukovodi klizalištem.

Mališani koji su prethodnih godina naučili da kližu, ove godine nastavili su sa svojim klizačkim aktivnostima, a neki su čak svoje pokrete upotpunili i zanimljivim i poprilično zahtjevnim akrobacijama. Za njima ne zaostaju ni stariji, pa ni oni koji nisu vični klizanju, ali žele da iskoriste ove zimske čarolije i uživaju sa djecom, prijateljima ili partnerima u ledenim zimskim radostima.

Klizalište je otvoreno svakog dana. Nalazi se na stadionu malih sportova “Blatuša” u centru grada. Radno vrijeme klizališta je od 09-22 h, besplatno klizanje je od 09-10 h, a zadnja prodaja ulaznica u 21 h. Cijena za sat klizanja radnim danima je 3 KM, a vikendom 5 KM. Klizaljke su obezbjeđenje od brojeva 26/27 do 49/50.

Vidimo se na ledu.

Nazad na listu