Novosti

FACEBOOK IZLOŽBA PASA I IZBOR NAJLJEPŠEG PSA PREMA MIŠLJENJU PRATILACA FACEBOOK STRANICE JP “KOMUNALNO BRČKO“

Zbog pandemije bolesti COVID-19, Sektor za zbrinjavanje napuštenih životinja Javnog preduzeća „Komunalno Brčko“ nije u mogućnosti da ni ove, kao ni prethodne 2020. godine, organizuje izložbu pasa mješanaca, kao što je to rađeno u periodu od 2012. – 2019. godine godine. Zato ove godine izložbu i takmičenje organizujemo putem naše facebook stranice. Prijave su otvorene od danas, 4. maja, do 20. maja 2021. godine. Glasanje će biti organizovano u periodu od 21. maja do 30. maja, a pobjednike u tri kategorije (mali, srednji i veliki psi) proglasićemo 31. maja.

Pravo prijave psa za učešće imaju svi vlasnici pasa sa područja Brčko distrikta BiH čiji psi su čipovani (dostaviti broj čipa, koji neće biti objavljen javno, ali će služiti kao potvrda da je vlasnik psa sa područja Brčkog i da je riječ o odgovornom vlasnilku).

Potrebno je da vlasnik na mail fbkomunalno@komunalno.ba ili u inbox facebook stranice jpkomunalnobrcko dostavi dvije fotografije (prednja strana i profil) u jpeg ili png formatu dobre rezolucije (okvirno 1.200×900 piksela) i podatke – ime psa, pol, veličina (mali, srednji, veliki pas), težina (okvirno koliko ima kilograma, ako nema tačan podatak), broj čipa, adresu vlasnika, kontakt telefon. Vlasnik može i da zatraži obrazac prijave putem facebook stranice i mail-a.

Svim učesnicima će putem e-maila biti dostavljene zahvalnice za učešće, a pobjednicima u tri kategorije – osvajačima najvećeg broja lajkova (prva tri mjesta), biće poklonjeni prigodni pokloni za ljubimce, koji će im biti dostavljeni po završetku takmičenja ili će ih moći preuzeti lično. U takmičenju će da učestvuju i psi koji borave u azilu kojim upravlja naše preduzeće.

Očekujemo fotografije vaših ljubimaca. Srećno svim učesnicima.

Obrazac za prijave možete preuzeti ovdje.

Nazad na listu