Новости

5.8.2021. Нова група ЈКП приправника почела са радом

5.8.2021.  Нова група ЈКП приправника почела са радом

Нова група младих људи са високом стручном спремом од данас ће прво радно искуство стицати у ЈП „Комунално Брчко“. Приправници су, у складу са својим образовањем, интересовањима и могућностима предузећа, распоређени у неколико служби – развој, набавку, рачуноводство, ИТ сектор, односе с купцима, те РЈ Електродистрибуцију и Водовод и канализацију.

Њих су јутрос поздравили замјеници директора ЈП „Комунално Брчко“ и пожељели им добродошлицу у предузеће, а преузели ментори, с обзиром да је за сваког приправника одређен ментор, који је у обавези да изради план и програм оспособљавања приправника, те да га обучава, прати и усмјерава у раду све до полагања приправничког стажа.

Приправнички стаж за кандидате са високом стручном спремом траје годину дана. Наше предузеће је до сада имало добра искуства са приправницима, с обзиром да су били распоређивани у организационим јединицама у којима су могли да остваре добре резултате, а самим тим и дају позитиван допринос у функционисању пословних процеса организације.

ЈП „Комунално Брчко“ је од 2008. године до данас омогућило за више од 250 младих људи стицање првог радног искуства.

Назад на листу