Новости

FACEBOOK ИЗЛОЖБА ПАСА И ИЗБОР НАЈЉЕПШЕГ ПСА ПРЕМА МИШЉЕЊУ ПРАТИЛАЦА FACEBOOK СТРАНИЦЕ ЈП “КОМУНАЛНО БРЧКО“

Због пандемије болести COVID-19, Сектор за збрињавање напуштених животиња Јавног предузећа „Комунално Брчко“ није у могућности да ни ове, као ни претходне 2020. године, организује изложбу паса мјешанаца, као што је то рађено у периоду од 2012. – 2019. године године. Зато ове године изложбу и такмичење организујемо путем наше facebook странице. Пријаве су отворене од данас, 4. маја, до 20. маја 2021. године. Гласање ће бити организовано у периоду од 21. маја до 30. маја, а побједнике у три категорије (мали, средњи и велики пси) прогласићемо 31. маја.

Право пријаве пса за учешће имају сви власници паса са подручја Брчко дистрикта БиХ чији пси су чиповани (доставити број чипа, који неће бити објављен јавно, али ће служити као потврда да је власник пса са подручја Брчког и да је ријеч о одговорном власнилку).

Потребно је да власник на маил fbkomunalno@komunalno.ba или у inbox facebook странице jpkomunalnobrcko достави двије фотографије (предња страна и профил) у jpeg или png формату добре резолуције (оквирно 1.200×900 пиксела) и податке – име пса, пол, величина (мали, средњи, велики пас), тежина (оквирно колико има килограма, ако нема тачан податак), број чипа, адресу власника, контакт телефон. Власник може и да затражи образац пријаве путем facebook странице и mail-а.

Свим учесницима ће путем e-maila бити достављене захвалнице за учешће, а побједницима у три категорије – освајачима највећег броја лајкова (прва три мјеста), биће поклоњени пригодни поклони за љубимце, који ће им бити достављени по завршетку такмичења или ће их моћи преузети лично. У такмичењу ће да учествују и пси који бораве у азилу којим управља наше предузеће.

Очекујемо фотографије ваших љубимаца. Срећно свим учесницима.

Образац за пријаве можете преузети овдје.