Новости

25.07.2019. Супервизор Сцанлан посјетио ЈП “Комунално Брчко”

Први замјеник високог представника у Босни и Херцеговини и супервизор за Брчко Мицхаел Сцанлан боравио је данас у званичној посјети Јавном предузећу “Комунално Брчко”.

На састанку који је трајао дуже од сат времена са супервизором су разговарали директор предузећа Кемал Атић,  предсједник Управног одбора Анто Илић, замјеник директора Драган Јелисић и шеф Радне јединице “Електродистрибуција” Армин Драпић.

Супервизора Сцанлана руководство предузећа упознало је са тренутним стањем у предузећу, актуелним пословима, функционисању основних ђелатности предузећа, али је централна тема разговора била снабдијевање Брчко дистрикта БиХ електричном енергијом.

Супервизор је у ранијем периоду обавио разговоре са руководствима електропривреда Босне и Херцеговине и Републике Српске, да би се упознао са могућностима која ова два снабђевача могу да понуде Брчко дистрикту БиХ у будућности. На састанку у ЈП “Комунално Брчко” добио је више информација о могућностима предузећа када је ријеч о набавци електричне енергије и даљем снабдијевању купаца.

С обзиром да набавка и разговори о снабдијевању Брчко дистрикта БиХ електричном енергијом за предстојећи период тек слиједе, супервизор је рекао да ће бити подршка у процесу обезбјеђивања најповољнијих услова снабдијевања електричном енергијом за Дистрикт.

Разговарано је и о другим темама и пословима који су у надлежности ЈП “Комунално Брчко”.

Назад на листу