Обавјештења за купце

Од данас нормализација водоснабдијевања у систему Исламовац – Штрепци

Радови на ревитализацији бунара на изворишту Исламовац су завршени и од данас се очекује нормализација водоснабдијевања за становнике насељених мјеста Штрепци, Паланка, Брка, Боће, Бодериште, Горњи и Доњи Зовик, Шаторовићи, Горње и Доње Дубравице.

Иако је према уговору рок за извршење радова био 30 дана, посао је завршен за 10 дана, радом у три смјене, да би становници што прије добили воду.

“Након 10 дана интензивних радова, завршена је физичко – хемијске ревитализације бунара Б5 на изворишту Исламовац. Јуче је обављено испирање бунара и спуштање пумпе, те обављен тестни режим рада бунара. Након тога, вода је преусмјерена према резервоару у Штрепцима. Након пуњења резервоара, вода се пушта у систем дистрибуције и данас у току дана очекујемо нормализацију водоснадбијевања свих локалних водовода“, кажу у РЈ Водовод и канализација.

На овај начин, повећана је количина воде у овом локалном водоводу, те се укидају рестрикције са којима су се становници горе наведених насеља суочавали посљедњих мјесеци.

Назад на листу