Обавјештења за купце

ОНЛАЈН ИЗЛОЖБА ПАСА – пријава до 23. маја

Сектор за збрињавање напуштених животиња Јавног предузећа „Комунално Брчко“ продужава рок пријаве за учешће паса у првој онлине изложби Јавног предузећа “Комунално Брчко” до недјеље 23. маја 2021. године.

Пандемија болести COVID-19 спријечила је и ове, као и прошле године, организацију изложбе паса у брчанском Градском парку, али зато ове године желимо да дјелимично надомјестимо тај пропуст и изложбу и такмичење организујемо путем наше facebook странице.

Пријаве су отворене од 4. до 23. маја 2021. године.

Гласање ће бити организовано у периоду од 24. маја до 30. маја, а побједнике у три категорије (мали, средњи и велики пси) прогласићемо 31. маја.

Право пријаве пса за учешће имају сви власници паса са подручја Брчко дистрикта БиХ чији пси су чиповани (доставити број чипа, који неће бити објављен јавно, али ће служити као потврда да је власник пса са подручја Брчког и да је ријеч о одговорном власнику).

Потребно је да власник на мејл fbkomunalno@komunalno.ba или у inbox facebook странице jpkomunalnobrcko достави двије фотографије (предња страна и профил) у jpeg или png формату добре резолуције (оквирно 1.200×900 пиксела) и податке – име пса, пол, величина (мали, средњи, велики пас), тежина (оквирно колико има килограма, ако нема тачан податак), број чипа, адресу власника, контакт телефон. Власник може и да затражи образац пријаве путем facebook странице или мејла.

Свим учесницима ће путем мејла бити достављене захвалнице за учешће, а побједницима у три категорије – освајачима највећег броја лајкова (прва три мјеста), биће поклоњени пригодни поклони за љубимце, који ће им бити достављени по завршетку такмичења или ће их моћи преузети лично. У такмичењу ће да учествују и пси који бораве у азилу којим управља наше предузеће.

Очекујемо фотографије ваших љубимаца. Срећно свим учесницима.