Хвала Вам што сте посјетили нашу интернет страницу “komunalno.ba”. Ваш приступ, као и кориштење наше интернет странице подлијежу овим условима кориштења и важећим законским прописима који уређују ову област. Приступом и кориштењем интернетске странице, прихватате без ограничења ове услове кориштења. Уколико не прихватате ове услове без ограничења, молимо Вас да напустите нашу интернет страницу.

Власништво садржаја

Интернет страница и сви текстови, логотипи, графика, слике, аудио материјали и остали материјали на овој интернет страници постављени су уз дозволу власника или овлаштеног носиоца права. Кориштење садржаја, осим на начин описан у овим условима кориштења, без писане дозволе власника садржаја је строго забрањено. Аутор ће заштитити своја ауторска права, своја права интелектуалне својине и остала сродна права, као и друга права у највећој мјери дозвољеној законом, укључујући и кривично гоњење.

Ваша употреба интернет странице

Садржај интернет странице може садржати нетачне податке или штампарске грешке. Промјене на интернет страници се могу направити периодично у било ком тренутку и без обавјештења. Аутор се не обавезује да редовно ажурира податке на овој интернет страници. Аутор, такође не гарантује да ће интернет страница функционисати без прекида или грешке, да ће недостаци бити благовремено отклоњени или да је интернет страница компатибилна са Вашим хардвером или софтвером.

Изузеће од одговорности

Интернет страницу користите искључиво на властиту одговорност. Аутор није одговоран за материјалну или нематеријалну штету, директну или индиректну која настане у току кориштења интернет странице.

Линкови странице трећих лица

Интернет страница може садржавати линкове других интернет страница чији власник или корисник није аутор. Такви линкови су обезбјеђени искључиво да би Вам пружили што више информација. Аутор не контролоше и није одговоран за рад, садржај, политику приватности или безбједности ових интернет страница. Уколико успоставите везу са интернетским страницама преко линка са наше странице то чините на сопствену одговорност.

Измјена услова кориштења

Аутор може у сваком моменту измјенити наведене услове кориштења тако што ће ажурирати овај текст. Ви ћете аутомацки бити обавезани новим условима кориштења садржајима у измјенама, те би из тог разлога требали да периодично посјетите ову страницу ради упознавања са тренутно важећим условима кориштења.

Политика приватности

Аутор чува приватности свих посјетитеља ове интернет странице и штити личне податке посјетиоца интернет странице. Молимо Вас, да пажљиво прочитате политику приватности која слиједи како бисте употпуно схватили како користимо и штитимо информације које нам пружате.

Ваше информације којима располажемо

Омогућили смо Вам приступ интетнет страници без откривања било каквих информација о себи. Наш сервер региструје имена домена, а не е-маил адресе посјетиоца. У одређеним сегментима ове интернет странице тражимо личне податке о Вама како бисмо Вам омогућили остваривање одређених права, као што је пружање извјесних информација које затражите. Ово чинимо путем онлине формулара и е-маилом. Информације које добијемо од Вас могу укључивати Ваше име и презиме, адресу, број телефона или е-маил. Од Вас никада нећемо тражити додатне податке који нису неопходни да бисте добили услугу коју очекујете.

Употреба прикупљених података

Податке о именима домена не користимо како бисмо Вас лично индентификовали, већ да би на основу тих и других информација измјерили број посјетиоца на интернет страници, просјечно вријеме проведено на интернет страници, прегледане странице и слично. Све информације користимо да бисмо искључиво измјерили фреквенцију просјећивања наше интернет странице и унаприједили њен садржај.

Откривање информација

Све информације којима располажемо везано за Вас чувају се на нашем серверу, а могу им приступити наши сарадници, државни органи, правни слиједбеници и лица која ангажујемо да обрађују податке у наше име у сврху наведене у политици или друге сврхе за које сте Ви дали одобрење.

Малољетни корисници

Препоручујемо свим родитељима и старатељима да науче своју ђецу сигурном и одговорном управљању њиховим личним подацима док користе интернет странице. Нећемо свјесно прикупљати личне податке од малољетника или их преносити или откривати трећим лицима без њиховог допуштења.

Друге интернет странице

Наша интернет страница може садржавати линкове за друге интернет странице које нису под нашом контролом. Уколико приступите другим интернет страницама користећи дате линкове, оператери ових интернет страница могу тражити податке од Вас које користити у складу са својим политиком заштите приватности, која се може разликовати од наше.

Употреба колачића

Колачићи представљају непримјетне документе који се привремено похрањују на Ваш претраживач и омогућавају нашој страници индетифицирање Вашег рачунара када слиједећи пут посјетите страницу. Сврха колачића је искључиво намјењена за прикупљање података о кориштењу наше интернет странице.