VIJESTI

27.07.2018. OBAVJEŠTENJE ZA KUPCE ELEKTRIČNE ENERGIJE

Ispis E-mail

dalekovodU nedjelju 29.7. i  ponedjeljak 30.7.2018. godine planirani su radovi na rekonstrukciji dalekovoda 110 kV Brčko 1 – Šamac od strane trećeg lica. Iz tog razloga, oba dana u terminima od 07:00 do 17:00 h doći će do zastoja na NN mreži Grbavica 1, Donji Rahić 2 i 4, pa će bez napajanja električnom biti svi krajnji kupci sa NN izlaza prema groblju i farmi (Grbavica 1), Sekulićima i Lučićima (Donji Rahić 2) i Čivčijama (Donji Rahić 4).

Više...
 

26.07.2018 Sanacija curenja vode u krugu bivše fabrike Izbor

Ispis E-mail

Sanacija-Izbor-1

Detekcijom curenja na terenu, uočeno da u krugu bivše fabrike Izbor u brčanskom naselju Klanac ima određena količina vode i mulja na površinskom dijelu ovog kompleksa. S obzirom da fabrika više ne postoji, kao i da je teren krajem prošle godine raščišćen, nema direktnog korištenja vode sa ovog priključka.

Više...
 

24.07.2018. god. Saopštenje za javnost – ne pregovaramo o kombinovanoj usluzi odvoza otpada

Ispis E-mail

JP “Komunalno Brčko” ne vodi nikakve pregovore, niti će ih voditi, sa privatnim preduzećima u vezi sa prikupljanjem i odvozom smeća na teritoriji Brčko distrikta BiH, odnosno podjele posla zbrinjavanja čvrstog otpada. Naše preduzeće vrši poslove iz nadležnosti koje nam je dodijelio osnivač 2007. godine, a to je prikupljanje, transport i deponovanje komunalnog i drugog otpada sa teritorije Brčko distrikta BiH.

 

Mi ne prihvatamo nikakav vid privatizacije Javnog preduzeća “Komunalno Brčko”, nego aktivno radimo na stabilizaciji poslovanja, posebno posljednjih mjeseci, a efekti tih napora već su vidljivi. Fokusirani smo na proces nabavke novih vozila za prikupljanje i odvoz otpada i drugih kamiona i radnih mašina, u skladu sa zahtjevom za dodjelu grant sredstava, koji su nam Skupština i Vlada i odobrili za ove namjene.

Više...
 

24.07.2018. Realizovano više projekata na obnovi, revitalizaciji ili popravci arterskih i subarterskih bunara

Ispis E-mail

vodovodkobilicU svrhu održavanja arterskih i subarterskih bunara na području Brčko distrikta BiH, Vlada Brčko distrikta BiH dodijelila je JP “Komunalno Brčko” krajem septembra prošle godine 50.000 KM sredstava granta za ove namjene.

U proteklih devet mjeseci sanirano je, popravljeno ili revitalizovano 11 vodnih objekata, u skladu sa zahtjevima koje su predstavnici mjesnih zajednica i lokalnih vodovoda uputili prema Odjeljenju za komunalne poslove Vlade Brčko distrikta BiH.

U okviru programa utroška sredstava po dodijeljenom grantu, na području mjesne zajednice Vučilovac izvedeno je više radova:

Više...
 

23.07.2018. OBAVJEŠTENJE ZA KUPCE ELEKTRIČNE ENERGIJE – srijeda, četvrtak, petak

Ispis E-mail

crm_.jpg

JP “Komunalno Brčko” obavještava kupce o planiranim radovima na elektroenergetskim objektima:

U srijedu 25.07.2018. godine planirani su radovi na sljedećim EEO:

-           u terminu od 08:00 – 10:00 h, planirani su radovi na TS 10/0,4 kV Novo Brčko 1 i Park, zbog čega će doći do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod svih krajnjih kupaca koji se napajaju sa predmetnih TS

Više...
 

20.07.2018. Mjerenje zadovoljstva kupaca 2018. godine

Ispis E-mail

mjerenjezadovoljstvakupacaU skladu sa zahtjevima Sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015 i politikom kvaliteta, u ponedjeljak 16.07.2018. godine počelo je provođenje redovne godišnje aktivnosti mjerenja zadovoljstva naših kupaca, koje će trajati do kraja augusta ove godine.

Kvalitet i usmjerenost na kupce naša su strateška usmjerenja i temeljne vrijednosti kojima se rukovodimo, a poboljšanje kvaliteta usluga misija koja usmjerava naše poslovanje.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 303
              iso 9001 iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook- 

KONTAKT::

                                             Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::MAPA SAJTA