VIJESTI

08.03.2012.Čestitke povodom 8.marta

Ispis E-mail
alt

Javno preduzeće „Komunalno Brčko" d.o.o. Brčko distrikt BiH svim građanima upućuje iskrene čestitke povodom 12. godišnjice Brčko distrikta BiH, sa željom da u narednom periodu ostvarimo još bolju i kvalitetniju saradnju.

Takođe, rukovodstvo JP „Komunalno Brčko" svim zaposlenicama preduzeća i pripadnicama ljepšeg pola čestita Međunarodni Dan žena.

Više...
 

07.03.2012.Obavještenje

Ispis E-mail

blagajna 1.jpgJP „Komunalno Brčko" obavještava svoje kupce da će Blagajne JP „Komunalno Brčko" u četvrtak 8.marta 2012. godine raditi skraćeno, tj. samo prvu smjenu od 7:00 do 15:00h.

Radno vrijeme i rad sa strankama su skraćeni zbog praznika – Dana Brčko distrikta BiH.

Više...
 

07.03.2012. Uređenje grada povodom Dana Brčko distrikta BiH

Ispis E-mail

zgrada uprave 4.jpgJP „Komunalno Brčko" proteklih nekoliko dana, pa sve do kraja sedmice, pruža podršku Vladi Brčko distrikta BiH u pripremama za proslavu 12. godišnjice Brčko distrikta BiH.

Pojačane su aktivnosti na čišćenju šireg područja centra grada, posebno Trga mladih, te prostora oko gradske Vijećnice, zgrade Vlade, Skupštine, Doma kulture i hotela, kao i škola u kojima se organizuju učeničke pripredbe.

Više...
 

07.03.2012. Direktor JKP primio predstavnike MZ

Ispis E-mail
mz

Direktor JP „Komunalno Brčko“ Admir Nuković sa saradnicima održao je sastanak sa predsjednicima sedam mjesnih zajednica i poslanikom Skupštine Brčko distrikta BiH Vukašinom Panićem u vezi sa iznalaženjem kvalitetnijeg rješenja prikupljanja i transporta otpada iz Sela Brezovog Polja, Popovog Polja, Trnjaka, Krbeta, Ražljeva, Sandića, Slijepčevića, Stanova i Buzekare.

Više...
 

01.03.2012. Radna praksa u JKP za četvoro mladih

Ispis E-mail
mladi

Četvoro polaznika USAID-ovog projekta „Mladi grade budućnost u Brčko distriktu BiH“, koji u Brčkom provode nevladine organizacije Centar za održivi razvoj i Centar za omladinski razvoj Proni, danas su započeli jednomjesečnu radnu praksu u JP „Komunalno Brčko“.  

Projekat „Mladi grade budućnost“ ima za cilj poboljšanje ekonomskog položaja mladih, sticanje praktičnih znanja i vještina, povećanje zaposlenosti i uopšte uključivanje mladih u rad i razvoj lokalne zajednice. U okviru četvrtog mjeseca ovog projekta, jedna grupa polaznika ima priliku da obavlja radnu praksu u preduzećima i institucijama, među kojima je i JP „Komunalno Brčko“.

Više...
 

29.02.2012. Uklanjanje rizle

Ispis E-mail
rizla

Radnici Službe za javnu higijenu JP „Komunalno Brčko“ tokom ove sedmice rade na čišćenju rigola i sakupljanju i uklanjanju rizle, koja je ostala nakon topljenja snijega sa gradskih ulica i trotoara.

Rizla i so korišćeni su tokom snježnih padavina i niskih temperatura radi sprečavanja poledice na putevima u gradskoj zoni, za čije zimsko održavanje je JP „Komunalno Brčko“ zaduženo od 15.11.2011. do 15.04.2012. godine.

 
<< Početak < « 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 » > Kraj >>

Stranica 296 od 317
              iso 9001 iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook- 

KONTAKT::

                                             Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::MAPA SAJTA