VIJESTI

21.12.2011. Priredba i novogodišnji paketići za djecu

Ispis E-mail
02_podjela_paketica

Povodom Novogodišnjih praznika i četvrte godišnjice preduzeća,  rukovodstvo JP „Komunalno Brčko“ organizovalo je sinoć u Domu kulture priredbu i podjelu novogodišnjih paketića za djecu svih zaposlenika preduzeća, od tek rođenih beba do dvanaestogodišnjaka.

Više...
 

21.12.2011. Zimska služba JKP

Ispis E-mail
zimskasl

Zaposlenici zimske službe JP „Komunalno Brčko“ spremno su dočekali prvi snijeg i niske temperature koje su ovih dana odlika vremena u Brčko distriktu BiH.

U svrhu obavljanja poslova obezbjeđenja prohodnosti puteva, pješačkih staza, trotoara, mostova kao i drugih javnih površina, JP „Komunalno Brčko“ je angažovalo više od 30 zaposlenika  i 15 vozila i specijalnih mašina za uklanjanje snijega i distribucije posipnog materijala, koje ima u dovoljnim količinama.

Više...
 

20.12.2011. Nastavak edukacije za upravljanje EU projektima

Ispis E-mail
foto-201211

U Upravnoj zgradi JP “Komunalno Brčko” održan je danas nastavak  višednevne edukacije za stručno usavršavanje zaposlenika iz oblasti upravljanja EU projektima. Riječ je o trećem modulu edukativnog programa koji se odnosi na popunjavanje aplikativne forme u skladu sa zahtjevima Evopske unije. Obuci prisustvuje 10 zaposlenika JKP-a, koji će steći znanje o kompletnom ciklusu upravljanja projektima kako bi uspješno izrađivali I provodili projekte koji će se kandidovati u narednom periodu.

Više...
 

14.12.2011. Usvojen izvještaj o radu Upravnog odbora

Ispis E-mail
zgradauprave3

Skupština Brčko distrikta BiH na 55. redovnoj sjednici održanoj danas, 14.12.2011. godine, usvojila Izvještaj o radu Upravnog odbora JP „Komunalno Brčko“ za 2010. godinu.

Izvještajem su obuhvaćeni rezultati postavljenih ciljeva Upravnog odbora u protekloj godini koji su bili usmjereni prvenstveno ka uspješnom i zakonitom poslovanju JP “Komunalno Brčko”, unapređenju kvaliteta usluga od opšteg interesa koje su preduzeću povjerene, zakonitom provođenje procesa nabavki u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama BiH, unapređenju komunalne infrastrukture, uspješnom izvršavanju Plana poslovanja za 2010. godinu, rješavanju spornih  pitanja i unapređenje saradnje sa Skupštinom i Vladom Brčko distrikta BiH, te akttivnostima na praćenju naplate potraživanja preduzeća.

 

Više...
 

14.12.2011. Popis korisnika usluga

Ispis E-mail
korisnici

U cilju unapređenja odnosa prema korisnicima i ažuriranja baze podataka korisnika svih usluga JP „Komunalno Brčko“, ekipe JKP obilaze mjesne zajednice na području Brčko distrikta BiH i vrše popis.

Građane Brčkog molimo za saradnju i razumijevanje, te izlazak u susret našim zaposlenicima kada zatraže osnovne podatke o vlasniku električnog brojila, vodomjera ili domaćinstvu i preduzeću čiji otpad odvozimo.

Više...
 

30.11.2011. Zimsko održavanje puteva

Ispis E-mail
zimska-a

Štab zimske službe, formiran u okviru JP „Komunalno Brčko“, od 15.novembra provodi aktivnosti zimskog održavanja puteva. Iako snijega još nema, temperatura se noću spušta ispod nule, zbog čega ekipe zimske službe, da bi se spriječila poledica, redovno posipaju solju saobraćajnice i mostove, a po potrebi i trotoare, stepenice, parkovske staze i šetališta, prilaze javnim ustanovama i parking prostore.

Više...
 
<< Početak < « 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 » > Kraj >>

Stranica 267 od 282
iso 9001 iqnet gis_jpkomunalno racun_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook- 

KONTAKT::

                                             Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::MAPA SAJTA