18.05.2020. Od danas JKP vrši i dezinfekciju buvlje pijace

Ispis E-mail

dezinfekcijabuvljpijacaBuvlja pijaca danas je, nakon više od dva mjeseca pauze, ponovo počela sa radom.

U skladu sa naredbom komandanta Štaba za zaštitu i spasavanje Brčko distrikta BiH od 14.04.2020. godine, JP “Komunalno Brčko” – Radna jedinica Vodovod i kanalizacija, zadužena je za dezinfekciju prostora i mobilijara na zelenoj, pijaci na Klancu i buvljoj pijaci.

Zelenu i pijacu na Klancu, u dane kada rade, dezinfikujemo dva puta dnevno – prije otvaranja i posle završetka radnog vremena još od 15. aprila, a od danas istu obavezu imamo i na buvljoj pijaci.

Buvlja pijaca takođe će biti dezinfikovana dva puta u toku dana, u ranim jutarnjim časovima, prije otvaranja, i popodnevnim, nakon završetka radnog vremena.

Molimo sve posjetioce i kupce da prilikom ulaska u prostor pijace obavezno dezinfikuju ruke na ulazu, gdje će biti postavljena sredstva za dezinfekciju, kao i da nose zaštitne maske.

Dezinfekcija je jedno od zaduženja koje je preduzeću dodijelio Krizni štab Brčko distrikta BiH, a u okviru mjera na sprečavanju širenja zaraze od virusa korona.

Osim ovih prostora, nastavlja se redovna dezinfekcija kruga Bolnice i površina oko Doma zdravlja, te gradskih mjesnih zajednica Centar I – V, Kolobare, Klanca, Srpske Varoši, Bijeljinske ceste, platoa ispred važnijih gradskih institucija, šetališne zone, oko Gradskog parka, centralnih gradskih ulica, Trga Mladih i Trga Pravde, Bulevara Mira i ulice Uzunovića, prostora oko autobuske stanice, parkinga i platoa ispred tržnih centara i drugih javnih površina na kojima je pojačano kretanje građana.

 
              iso 9001 iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook- 

KONTAKT::

                                             Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::MAPA SAJTA