16.03.2020. Direktor JP “Komunalno Brčko” član Kriznog štaba – preduzeće imenovalo radnu grupu za rad u kriznoj situaciji

Ispis E-mail

Direktor JP “Komunalno Brčko” danas je održao sastanak sa zamjenicima direktora, pomoćnicima direktora, šefovima i izvršnim rukovodiocima radnih jedinica, a u vezi sa novonastalom situacijom ugroženosti stanovništva Brčko distrikta BiH od COVID-19.

sastanak_rukovodstva blagajna

Na sastanku je dogovoreno da preduzeće formira radnu grupu koja će svakodnevno raditi na donošenju odluka za zaštitu radnika preduzeća od virusa korona, ali i kupaca koji imaju potrebu da ulaze u službene prostorije preduzeća.

Danas je odlučeno da šalteri blagajne preduzeća rade od 07:00 – 18:00 sati radnim danima, subotom do 14:00 h. Šalter Službe za odnose s kupcima zaprimaće do 13:00 h samo zahtjeve za priključke i zahtjeve za izdavanje saglasnosti, koje kupci mogu slati i poštom, dok za sva ostala pitanja kupci mogu da kontaktiraju besplatnu info liniju 0800 505 07 ili pošalju mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , tj. osim na šalterima blagajne, info centra i protokola, do daljnjeg se obustavlja prisustvo trećih lica u objektima preduzeća.

U prostorije blagajne radnici obezbjeđenja puštaju jednog po jednog kupca po šalteru, da bi se kontrolisao broj lica u zatvorenom prostoru.

Direktor preduzeća ujedno je i član Kriznog štaba Vlade Brčko distrikta BiH, s obzirom da JP “Komunalno Brčko” ima određena zaduženja na suzbijanju širenja korona virusa, te preduzeće daje maksimalan doprinos u borbi protiv novonastale situacije.

 
              iso 9001 iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook- 

KONTAKT::

                                             Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::MAPA SAJTA