03.04.2019. Izložba pasa mješanaca 5. maja

Ispis E-mail

jkp_izlozba_2019_b2_latinicaU nedjelju, 5. maja ove godine sa početkom u 12:00 sati u Gradskom parku u Brčkom biće održana osma po redu Izložba pasa mješanaca.

Tradicionalno, i ove godine za organizaciju događaja u okviru Državne izložbe pasa svih rasa, pobrinut će se Sektor za zbrinjavanje napuštenih životinja koji posluje u okviru Radne jedinice „Čistoća“ JP „Komunalno Brčko“.

Na izložbi će moći učestvovati svi uredni, socijalizovani psi, vakcinisani protiv bjesnila, mješanci ili psi bez

pedigrea o kojima se vlasnici uredno brinu, njeguju i žele predstaviti sudijama kinološkog saveza, ali i samim posjetiocima.

Svi prijavljeni psi bit će podijeljeni u tri kategorije – mali, srednji i veliki, a učešće će uzeti i psi zbrinuti u našem azilu koje će selektovati zaposlenici Sektora za zbrinjavanje napuštenih životinja. Pobjednicima će biti dodjeljeni pehari i zahvalnice, te prigodni pokloni.

Prijave za učešće vlasnici pasa mogu preuzeti na šalteru protokola preduzeća u ul. Tina Ujevića 66 u Brčkom, gdje ih popunjene mogu i predati ili putem naše web i facebook stranice: www.komunalno.ba i facebook.com/jpkomunalnobrcko. Popunjene prijave mogu se slati i na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Za više informacija kontaktirajte besplatnu info liniju 0800 505 07.

Dobrodošlicu želimo svim vlasnicima pasa kao i ljubiteljima ovih četveronožnih ljubimaca.

Obrazac prijave psa za izložbu

 
              iso 9001 iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook- 

KONTAKT::

                                             Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::MAPA SAJTA