01.11.2018. Regulator u nadzoru

Ispis E-mail

derksastanakTim Državne regulatorne komisije za električnu energiju (DERK) boravi u zvaničnoj dvodnevnoj posjeti našem preduzeću, 1. i 2. novembra s ciljem provođenja regulatornog nadzora u vršenju elektrodistributivne djelatnosti. Ovo je redovna, godišnja aktivnosti.

Predmet posjete Državne regulatorne komisije za električnu energiju su redovnost dostavljanja izvještaja, poštovanje Uslova za korišćenje licenci (za snabdijevanje, distribuciju i trgovinu), finansijski pokazatelji i

primjena odluke o tarifnim stavovima za kupce koji se snabdijevaju u okviru univerzalne usluge (domaćinstva i ostala potrošnja), zatim uvid u primjenu tarifa za kupce koji se snabdijevaju na tržištu, uvid u poslovne aktivnosti iz oblasti koje se ne odnose na distribuciju i snabdjevanje električnom energijom, zatim provođenje aktivnosti u postupku razdvajanja djelatnosti, vlasništva nad sredstvima za obavljanje djelatnosti, kvalitet snabdjevanja električnom energijom, energetski pokazatelji te plan nabavke električne energije.

Vođa Tima Državne regulatorne komisije za električnu energiju u ovoj oblasti je Saša Šćekić, rukovodilac Sektora za licence i tehničke poslove.

 
              iso 9001 iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook- 

KONTAKT::

                                             Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::MAPA SAJTA