jkp_info1

06.07.2018. Теренска провјера купаца

Штампа Ел. пошта

crm_.jpg

ЈП “Комунално Брчко” обавјештава купце услуга да ће од средине сљедеће седмице почети са провјером података о купцима, добијеним на основу консолидације података и извршене анализе софтверских података о евидентираним купцима, њиховим рачунима и комуналним услугама које, према тој евиденцији, користе.

Ово је трећа фаза активности током које је извршена контрола око 65.000 рачуна за све три услуге – испоручену електричну енергију, воду и услугу одвоза смећа.

У првој фази извршен је физички преглед рачуна, у другој фази установљени недостаци провјеравани су у електронској евиденцији, а у овој фази запосленици предузећа ће физички – на терену, на лицу мјеста, да провјеравају да ли идентификовани купци заиста нелегално користе услуге предузећа, првенствено услугу водоснабдијевања и прикупљања и одвоза смећа.

Обавјештавамо суграђане да се не изненаде уколико им на врата покуцају наши запосленици због провјере и усаглашавања прикупљених података. Запосленици ће имати и одговарајуће легитимације, а разговор са грађанима ће бити информативне природе, односно радници неће вршити никакву наплату за испоручене услуге на терену.

Намјера руководства предузећа је да, како је и законом прописано, укључе све власнике, кориснике стамбених и пословних простора, и стварне кориснике услуга предузећа, у базу података купаца, на основу чега ће им се, као и уредним корисницима и редовним платишама услуга, испоручивати  фактуре за кориштење услуга на мјесечном нивоу.

Овом приликом позивамо кориснике који нелегално користе наше услуге, да већ сада изврше уговарање услуга и на тај начин предуприједе могућност новчаног санкционисања (до)садашњег незаконитог понашања. Такође, позивамо кориснике који измирују обавезе, али се не воде на рачунима као стварни купци услуга, да изврше превод кориштења услуга на своје име.

 

  iso 9001

iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook-

 

КОНТАКТ::

                                 Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::МАПА САЈТА