04.07.2018. Košenje i održavanje zelenih površina

Ispis E-mail

bakarnikosenje01 bakarnikosenje05

JP “Komunalno Brčko” u okviru svojih usluga zainteresovanim pravnim i fizičkim licima nudi i uslugu košenja i održavanja zelenih površina.

Jedan od zadovoljnih klijenata je firma “Bakarni lonac” čije komplekse oko restorana, hotela i gastro centra u naselju Plazulje nadomak Brčkog ukupne površine oko 3.000 metara kvadratnih kosimo redovno, prosječno tri puta mjesečno.

Naše preduzeće omogućava svim zainteresovanim klijentima da na jednom mjestu i sa jednim izvođačem dogovore sve vrste radova na uređenju vanjskog prostora kuće, vikendice, poslovnog prostora, industrijskog ili drugog pogona.

Da bismo mogli da definišemo cijenu radova, klijent najprije treba da podnese zahtjev na info šalteru Službe za odnose s kupcima u ulici Tina Ujevića 66.

Na osnovu zahtjeva, predstavnici RJ Čistoća izlaze na teren, utvrđuju o kojoj vrsti usluge je riječ, koja sredstva za rad su potrebna za realizaciju posla, kao i koji je potreban broj izvršilaca za uredno i obavljanje posla u zadatom roku.

Kada je riječ o poslovima košenja trave, predmjer radova se vrši prema važećem cjenovniku, koji je objavljen na internet stranici preduzeća u meniju korisnički servis, i ponuda se dostavlja klijentu na razmatranje i uplatu. Na isti način se vrši predmjer i predračun za sve ostale usluge održavanja zelenih površina.

S obzirom da radna jedinice Čistoća raspolaže potrebnim alatima, mašinama, ljudima i znanjem, sigurni smo da će vam JP „Komunalno Brčko“ biti prvi izbor ukoliko vam je potrebno održavanje i uređenje zelenih površina.

Za više informacija, pozvati 0800 505 07

 
              iso 9001 iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook- 

KONTAKT::

                                             Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::MAPA SAJTA