jkp_info1

06.06.2018. Скупштина Брчко дистрикта БиХ усвојила извјештај о пословању Јавног предузећа „Комунално Брчко“ за 2017. годину

Штампа Ел. пошта

skuptina01

Посланици Скупштине Брчко дистрикта БиХ су на наставку 30. редовног засиједања без расправе усвојили Годишњи извјештај о пословању ЈП „Комунално Брчко“ за 2017. годину, као и завршни рачун предузећа за прошлу финансијску годину.

На истој сједници, сагласност је добио и приједлог Одлуке о допуни одлуке о оснивању Јавног предузећа „Комунално Брчко“.

ЈП „Комунално Брчко“ у обавези је да оснивачу – Скупштини Брчко дистрикта БиХ, доставља на разматрање и усвајање годишње извјештаје о раду највишег менаџмента и пословању предузећа. Извјештај о раду Управног одбора за протеклу годину на дневном је реду 31. сједнице Скупштине Дистрикта, као и давање сагласности на Одлуку о измјенама и допунама Статута предузећа, која би требало да почне одмах по окончању данашњег наставка 30. сједнице.

На наставку 30. сједнице Скупштине посланици нису дали сагласност на Одлуку о утврђивању цјеновника услуга прикупљања и одвоза смећа, која је претходно неколико пута помјерана са дневног реда сједница.

 

  iso 9001

iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook-

 

КОНТАКТ::

                                 Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::МАПА САЈТА