07.03.2018. Čestitka povodom Dana Brčko distrikta BiH i Međunarodnog dana žena

Ispis E-mail

jpk_prednja_stranaKolektiv Javnog preduzeća “Komunalno Brčko” d.o.o. Brčko distrikt BiH svim stanovnicima Brčko distrikta BiH čestita 18. godišnjicu od osnivanja ove lokalne zajednice.

Naša misija i u ovoj godini ostaje pružanje usluga distribucije i snabdijevanja električnom energijom, proizvodnje i distribucije vode, prikupljanja i odvodnje otpadnih voda, prikupljanja i deponovanja otpada te održavanja higijene javnih površina.

Sve usluge su na nivou propisanog kvaliteta, maksimalno prilagođene zahtjevima kupaca. Poslujemo transparentno, poštujući zakonske propise, primjenjujući najviše standarde u oblasti upravljanja poslovnim procesima i razvijamo partnerske odnose sa kupcima naših usluga, institucijama, dobavljačima, te ostalim zainteresovanim stranama.

U narednom periodu radićemo na unapređenju naših usluga i partnerskog odnosa sa zajednicom, a sve u cilju davanja doprinosa razvoju i prosperitetu Brčko distrikta BiH u mjesecima koji dolaze.

Ujedno, svim pripadnicama ljepšeg pola čestitamo Međunarodni dan žena. U JP “Komunalno Brčko” trenutno je zaposleno 99 žena, od toga 15 na rukovodećim pozicijama.

 
              iso 9001 iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook- 

KONTAKT::

                                             Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::MAPA SAJTA