07.07.2017. Naredne sedmice remont tri čvorne trafostanice

Ispis E-mail

jkp_remont_trafo_stanica_sve_zajedno-02U ponedjeljak 10. jula biće biće organizovan remont čvorne trafostanice 35/10 kV Seonjaci,  zbog čega će bez napajanja električnom energijom biti: Seonjaci, Panjik, Poljaci, Jagodnjak, Donja i Gornja Skakava, Marićani, Gajevi, Bosutka, Dubrave, Bukvik, Prijedor, Stjepkovica, Podarevac, Rašljani, Bijela, pijaca Arizona i Cerik.

U srijedu 12. jula planiran je remont ČTS 35/10 kV Brezovo Polje, što će uticati na napajanje naselja Brezovo Polje, Brezovo Polje Selo, Petkovača, Slijepčevići, Popovo Polje, Ražljevo, Krbeti, Posavci, Trnjaci i Sandići.

U petak 14. jula biće remontovana čvorna trafostanica u Krepšiću, sa koje se napajaju naselja  Krepšić, Marković Polje, Drenava, Gornja i Donja Laništa, Gorice, Vučilovac, dio naselja Plazulje, Pljoštare, dio naselja Grbavica i dio naselja Gluhakovac.

U junu je već obavljen remont ČTS Brčko III, dok je remotovanje preostale četiri čvorne trafostanice Gornji Rahić, Brčko II, Arizona i Brčko I planirano za septembar 2017. godine.

Remonti se provode svake godine sa ciljem podizanja pogonske spremnosti čvornih trafostanica na viši nivo, ali i radi redovnog, planskog i sistemskog održavanja ovih elektro-energetskih objekata. Remonte radna jedinica Elektrodistribucija provodi samostalno, s obzirom da za to ima obučene ljude i potrebnu opremu.

Ovo su cjelodnevne aktivnosti i radovi na ovim najvećim elektro-energetskim objektima u elektrodistributivnom sistemu kojim upravlja JP „Komunalno Brčko“ planirani su u periodu od 08 do 16 h. 

 
iso 9001 iqnet gis_jpkomunalno racun_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook- 

KONTAKT::

                                             Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::MAPA SAJTA