VijestiPrvomajska čestitka

Ispis E-mail

Prvomajska čestitka

 

logo_komunalnoU sjećanje na velike radničke demonstracije organizovane na zahtjev radnika za osmosatnim radnim vremenom JP „Komunalno Brčko“ svim radnicima, članovima sindikalnih organizacija i građanima Brčko distrikta BiH čestita 1. Maj – Međunarodni praznik rada.

Nastojeći još jednom ukazati na simboliku i suštinsko značenje 1. maja koje osnažuje i afirmiše rad, radničku solidarnost i razvitak kao fundamentalne društvene vrijednosti, izražavamo nadu da ćemo zajedničkim trudom, društvenim angažovanjem i zalaganjem obezbijediti povoljnije uslove rada i kvalitetniji način života u našoj zajednici.

Sretan 1. maj, Međunarodni praznik rada!

 

Obavještenje za kupce – u srijedu, 1. maja izmjene u planu odvoza komunalnog otpada

Ispis E-mail

Povodom prvomajskog praznika u srijedu. 1. maja neće se vršiti odvoz komunalnog otpada ni pravnim ni fizičkim licima. U četvrtak, 2. maja odvoz smeća će se vršiti  prema redovnom Planu prikupljanja komunalnog otpada.

 

Obavještenje za kupce električne energije 29.04. – 03.05.2019.

Ispis E-mail

JP “Komunalno Brčko” obavještava kupce o planskim radovima na elektrodistributivnoj mreži za narednu sedmicu:

U ponedjeljak 29.04.2019. godine u terminu od 09:00 – 13:00 h doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naseljenog područja Dubrave dio.

Više...
 

24.04.2019. Obavještenje za kupce vode:

Ispis E-mail

elementi_posebno_svaki-vodovodU četvrtak 25.04.2019. godine, u periodu od 08:00 do 13:00 sati, doći će do prekida u vodosnabdijevanju kupaca u ulici Uzunovića, od ulaza u „EŠ“ naselje do pruge, radi izvođenja građevinskih radova na rekonstrukciji ove ulice i izrade novog priključka za stambeno poslovni objekat.

 

24.04.2019. Učenici Poljoprivredne i medicinske škole u posjeti JP „Komunalno Brčko“

Ispis E-mail

Učenici Poljoprivredne i medicinske škole u posjeti JP „Komunalno Brčko“

posjeta-ucenika-01

Njegujući otvorenost prema vrijednostima praktičnog učenja JP „Komunalno Brčko“ i ove je godine ugostilo učenike Poljoprivredne i medicinske škole, sa ciljem da ih detaljnije upoznamo sa ekološkim aspektima rada i poslovanja preduzeća.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 391
              iso 9001 iqnet gis_jpkomunalno brcko_smart_city_banner

 

facebook- 

KONTAKT::

                                             Copyright © 2012 JP Komunalno Brčko - ЈП Комунално Брчко                                       

::MAPA SAJTA